Har i alle fall erfaring for at det gir seg med tida om det er rimelige mengder av det. Men jeg tør ikke si at det er en regel - det er så mange slags forbindelser i ølet.
Tar opp denne har igjen da jeg har tappet en hveteøl på fat for første gang.Den har stått til karbonering i ei god uke, smakte på den igår å den smaker godt,men har et snev av svovel ennå. Spørsmålet er som følger... Vil svovelen forsvinne på fat, som den gjør på flasker? Og burde det stå kaldt(type kjøleskap) eller varmere ?
Jeg ville satt den litt varmere og så ventilert litt ut av fatet. Svovelen er veldig flyktig så hvis du holder fatet varmt litt og så ventilerer det ut går det raskere enn å bare la det stå kaldt. Dessuten får du litt mer preg fra isoamyl acetat hvis du modner det varmere.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.