Jeg har brygget 4 BIAB-brygg nå,og alle har stort sett sluttet å gjære etter 3-4 dager ( har latt dem stå lenger)..
Har nå en Blonde som ble satt til gjæring den 8. Mai(22 grader).
OG var 1040 og er nå 1006,men det plopper i gjærlåsen i ny og ned,samt at det fortsatt er 3-4 cm med skum.
Har brukt 2,5 kg pale malt og 100gr cara-pils,samt US-05.
Batchen er på 14 liter og en pakke gjær ble benyttet.
Er det normalt at det gjærer så lenge,eller er det infeksjon på gang?
Har nå en Blonde som ble satt til gjæring den 8. Mai(22 grader).
OG var 1040 og er nå 1006,men det plopper i gjærlåsen i ny og ned,samt at det fortsatt er 3-4 cm med skum.
Har brukt 2,5 kg pale malt og 100gr cara-pils,samt US-05.
Batchen er på 14 liter og en pakke gjær ble benyttet.
Er det normalt at det gjærer så lenge,eller er det infeksjon på gang?