Planlegger å brygge en Brooklyn lager. Den har for meg en litt avansert mesking da jeg er vant til å lage enkle pale ale. Meskingen skal foregå slik
47C - 20 min
57C - 5 min
69C - 35 min
77C - Mash out
Jeg vet av erfaring at det tar lang tid for den lille BB30 å varme vannet opp 10 grader, og tenker da at dette ikke funker på oppvarmingsprinsipp. Ser nå på infusion i Beer smith og har gått meg bort tror jeg. Det blir voldsomme mengder vann som skal tilsettes.
Kan noen hjelpe meg strategifor denne meskingen?
Her mitt forsøk på å sette opp infusion mesk, men 32 liter vann da før skylling...
Oppskriften:
47C - 20 min
57C - 5 min
69C - 35 min
77C - Mash out
Jeg vet av erfaring at det tar lang tid for den lille BB30 å varme vannet opp 10 grader, og tenker da at dette ikke funker på oppvarmingsprinsipp. Ser nå på infusion i Beer smith og har gått meg bort tror jeg. Det blir voldsomme mengder vann som skal tilsettes.
Kan noen hjelpe meg strategifor denne meskingen?
Her mitt forsøk på å sette opp infusion mesk, men 32 liter vann da før skylling...

Oppskriften:
