Sjokolade- og krystallmalt i juleøl

Skal brygge juleøl om ikke lenge og i oppskriften har jeg lagt inn 10% krystall- og 2% sjokolademalt på en 20L batch.
Er dette nok til å få en god(subjektivt som det er...) smak eller er det litt for pinglete?
 
Volume: 20 liters

Alcohol: 5.1 % by vol.

Colour: 35 EBC (Deep copper / light brown)

Bitterness: 23 IBU

BU/GU: 0.43


Munich Malt 20 EBC 3000 grammes

Pilsner Malt 3 EBC 1250 grammes

Crystal Malt 135 500 grammes

Chocolate Malt 50 grammes


Hersbrucker 4% alpha 25 grammes 60 minutes

Saaz 3.3% alpha 25 grammes 45 minutes

Saaz 3.3% alpha 25 grammes 5 minutes

Yeast: 1056 American Ale

----

Lurer på å ha i nellik og appelsinskall. Har man det oppi gjæringskaret eller under koking?
 
Tilbake
Topp