Som førstegangsposter må jeg benytte sjansen til å takke for et fabelaktig forum!
Skal prøve meg på en oppskrift med kun pale malt denne uken og lurer på om følgende oppskrift makes sense. Er klar over at mange kanskje rister på hodet og mener jeg skal ha i litt spesialmalt eller mørkere saker, men den diskusjonen kan vi ta senere.
Blir dette drekkanes?
Statistics
Volume: 25 liters
Boil Volume: 25 liters
OG: 1055
BG: 1055
FG: 1013
Alcohol: 5.5 % by vol.
Colour: 9 EBC (Golden)
Bitterness: 34 IBU
BU/GU: 0.61
Fermentables
Maris Otter Pale Malt 5 EBC 6000 g
Mash schedule: 67 degrees for 60 minutes,
Hops
Amarillo 9.5% alpha 20 g 60 minutes
Amarillo 9.5% alpha 20 g 30 minutes
Cascade 6.5% alpha 20 g 10 minutes
Cascade 6.5% alpha 10 g 1 minutes
Fermentation
Yeast: Safale US-05
Fermented at 18 degrees C for 12 days.
Hva med humleskjemaet?
Skal prøve meg på en oppskrift med kun pale malt denne uken og lurer på om følgende oppskrift makes sense. Er klar over at mange kanskje rister på hodet og mener jeg skal ha i litt spesialmalt eller mørkere saker, men den diskusjonen kan vi ta senere.
Blir dette drekkanes?
Statistics
Volume: 25 liters
Boil Volume: 25 liters
OG: 1055
BG: 1055
FG: 1013
Alcohol: 5.5 % by vol.
Colour: 9 EBC (Golden)
Bitterness: 34 IBU
BU/GU: 0.61
Fermentables
Maris Otter Pale Malt 5 EBC 6000 g
Mash schedule: 67 degrees for 60 minutes,
Hops
Amarillo 9.5% alpha 20 g 60 minutes
Amarillo 9.5% alpha 20 g 30 minutes
Cascade 6.5% alpha 20 g 10 minutes
Cascade 6.5% alpha 10 g 1 minutes
Fermentation
Yeast: Safale US-05
Fermented at 18 degrees C for 12 days.
Hva med humleskjemaet?