Erlend H.
Norbrygg-medlem
Heil
Tappet om en ESB i dag, som har stått til gjæring i 2 uker + ca to uker på 2 grader.
I bunnen ser det altså ut som på bildet, og jeg har en følelse av at dette ikke er helt som det skal.
Er det noen som vet hva som har skjedd her?
Ølet smaker helt greit, denne ble 6,4% og gjæren er en London ale (Wyeast 1028).
Hadde vært greit med noen innspill på dette, hadde nemlig tenkt å bruke gjæra på et nytt brygg nå ganske snart.
Erlend H.
Tappet om en ESB i dag, som har stått til gjæring i 2 uker + ca to uker på 2 grader.
I bunnen ser det altså ut som på bildet, og jeg har en følelse av at dette ikke er helt som det skal.
Er det noen som vet hva som har skjedd her?
Ølet smaker helt greit, denne ble 6,4% og gjæren er en London ale (Wyeast 1028).
Hadde vært greit med noen innspill på dette, hadde nemlig tenkt å bruke gjæra på et nytt brygg nå ganske snart.
Erlend H.