Sitter å leker meg med en oppskrift på saison, og lurte på hva folk tror om denne oppskriften.
Det blir et ekstrakt brygg med steeping av cara pilsen.
Blir å bruke Amarillo til bitter siden jeg har litt liggende igjen fra forrige brygg.
Føler for å gå for Wyeast 3711 French Saison siden denne rett og slett virker som er lettere å ha med å gjøre.
Er ikke sikker på om jeg har overdrevet hveten eller cara pilsen men det kan kanskje noen hjelpe meg med?
Statistics
Boil volume: 23 liters
Volume: 20 liters
OG: 1058
FG: 1014
Alcohol: 5.8 % by vol.
Colour: 12 EBC (Golden)
Bitterness: 23 IBU
BU/GU: 0.39
Fermentables
Dry Light Extract 2500 grammes
Dry Wheat Extract 500 grammes
Cara Pils 37 EBC 300 grammes
Hops
Amarillo 6.5% alpha 20 grammes 60 minutes
Styrian Golding 4.0% alpha 25 grammes 15 minutes
Styrian Golding 4.0% alpha 25 grammes 5 minutes
Styrian Golding 4.0% alpha 25 grammes dry hopped
Fermentation
Yeast: 3711 French Saison
Fermented at 25 degrees C for 14 days.
Det blir et ekstrakt brygg med steeping av cara pilsen.
Blir å bruke Amarillo til bitter siden jeg har litt liggende igjen fra forrige brygg.
Føler for å gå for Wyeast 3711 French Saison siden denne rett og slett virker som er lettere å ha med å gjøre.
Er ikke sikker på om jeg har overdrevet hveten eller cara pilsen men det kan kanskje noen hjelpe meg med?
Statistics
Boil volume: 23 liters
Volume: 20 liters
OG: 1058
FG: 1014
Alcohol: 5.8 % by vol.
Colour: 12 EBC (Golden)
Bitterness: 23 IBU
BU/GU: 0.39
Fermentables
Dry Light Extract 2500 grammes
Dry Wheat Extract 500 grammes
Cara Pils 37 EBC 300 grammes
Hops
Amarillo 6.5% alpha 20 grammes 60 minutes
Styrian Golding 4.0% alpha 25 grammes 15 minutes
Styrian Golding 4.0% alpha 25 grammes 5 minutes
Styrian Golding 4.0% alpha 25 grammes dry hopped
Fermentation
Yeast: 3711 French Saison
Fermented at 25 degrees C for 14 days.