Hei
På det siste brygget, en ale med mye smaks og aroma humle, har jeg fått en litt merkelig bismak.
det smaker ikke direkte vondt, men kansje litt overkaramellisert, kansje litt sjokolade, men man sitter igjen med en føleelse av amatørsmak.
serverer man det til en som aldrig har smakt hjemmebrygg, vil vedkommende sikkert si at det smaker godt. det er liksom en amatørsmak.
noen som vet hva det kan komme av?
brukt
2.1 kg munich type 1
2.5 kg vienna
0.8 kg cara bohemian
Mesket 60 min på ca 66 grader
deretter 2 skyllinger på 78 grader i 20 min
og 1050
fg 1017 så jeg fikk litt lav utgjæring.
Bård Sandersen
På det siste brygget, en ale med mye smaks og aroma humle, har jeg fått en litt merkelig bismak.
det smaker ikke direkte vondt, men kansje litt overkaramellisert, kansje litt sjokolade, men man sitter igjen med en føleelse av amatørsmak.
serverer man det til en som aldrig har smakt hjemmebrygg, vil vedkommende sikkert si at det smaker godt. det er liksom en amatørsmak.
noen som vet hva det kan komme av?
brukt
2.1 kg munich type 1
2.5 kg vienna
0.8 kg cara bohemian
Mesket 60 min på ca 66 grader
deretter 2 skyllinger på 78 grader i 20 min
og 1050
fg 1017 så jeg fikk litt lav utgjæring.
Bård Sandersen