Jeg har ikke gjort dette selv. Men jeg tror det er vanlig å fryse bærene først. Da kvitter du deg med en del bakterier, samt at det blir lettere for gjæren å komme til sukkeret. Når det er gjort er det vel bare å dumpe dem oppi karet ja.
Mikkeller Texas Ranger er fin den, men de siste versjonene. Spesielt den siste har de gått litt bananas med chipotlen. Første versjonen var muy snadder.
Var på Christiansands Brygghus tidligere i sommer. Det smakte jeg en snadder stout. Honky tonk stout het den. Denne var tilsatt chipotle chili og tonka bønne. Tonka bønnen gav en kanel og mandel(marsipan?) smak og chipotlen varmet passe i munnen. NAM
Har ingen anelse om hvor mye av hver som er tilsatt så det blir xperimentering.
Har nå besøkt nærbutikken ebay og tonkabønner er på vei i posten. Blir høstens prosjekt.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.