Har tenkt å brygge en god klassisk porter, og har satt opp en oppskrift her som skal benyttes på 20 liter Speidel.
Ser det greit ut, eller har noen andre tips som gjær, mesking etc..
OG 1,055
FG 1.012
4000 gr Pale ale malt (Weyermann)
500 gr Caraaroma 400 ebc (Weyermann)
300 gr Lys sjokolademalt 650 ebc (Weyermann chocolate rye malt)
200 gr Sjokolademalt/ Carafa II 1150 ebc (Weiermann)
Humle:
60 gr Fuggles kokes 60 min
Gjær:
Wlp 002
Mesking på 67 grader i 60 minutt
Koking 60 minutt
Gjæring 18-20 grader i ca 14 dg
Ser det greit ut, eller har noen andre tips som gjær, mesking etc..
OG 1,055
FG 1.012
4000 gr Pale ale malt (Weyermann)
500 gr Caraaroma 400 ebc (Weyermann)
300 gr Lys sjokolademalt 650 ebc (Weyermann chocolate rye malt)
200 gr Sjokolademalt/ Carafa II 1150 ebc (Weiermann)
Humle:
60 gr Fuggles kokes 60 min
Gjær:
Wlp 002
Mesking på 67 grader i 60 minutt
Koking 60 minutt
Gjæring 18-20 grader i ca 14 dg
Sist redigert: