Hei.
Er ny som hjemmebrygger og skal til med min første Porter..
Brygget et juleøl i fjor som jeg synes ble veldig godt... fått mye skryt.. :yes:
Har følgende oppskrift og ingredienser til 25 liter:
7,0 kg pale ale
0,3 kg cara
0,3 kg cara/crystal dark
0,2 kg chocolate
0,2 kg roasted barley
Humle:
Challenger 6,1 %
45 g 60 min
20 g 15 min
20 g 5 min
Planlegger å meske ved 67 grader i en time, koke i en time.
skal bruke Nottingham danstar tørrgjær ved 33 grader temp på vørter...
Hva synes dere om denne oppskriften og fremgangsmåten...?
og hvor lenge og ved hvilke temp skal den gjæres...?
Mvh
Dag
Er ny som hjemmebrygger og skal til med min første Porter..
Brygget et juleøl i fjor som jeg synes ble veldig godt... fått mye skryt.. :yes:
Har følgende oppskrift og ingredienser til 25 liter:
7,0 kg pale ale
0,3 kg cara
0,3 kg cara/crystal dark
0,2 kg chocolate
0,2 kg roasted barley
Humle:
Challenger 6,1 %
45 g 60 min
20 g 15 min
20 g 5 min
Planlegger å meske ved 67 grader i en time, koke i en time.
skal bruke Nottingham danstar tørrgjær ved 33 grader temp på vørter...
Hva synes dere om denne oppskriften og fremgangsmåten...?
og hvor lenge og ved hvilke temp skal den gjæres...?
Mvh
Dag