Jeg har ønske om lage en kopi av dette ølet, og har funnet en oppskrift som er gjengitt under:
www.jimsbeerkit.co.uk/forum/viewtopic.php?f=5&t=28379&start=0&st=0&sk=t&sd=a
77 lager
Type: All Grain
Date: 18/11/2009
Batch Size: 6 US Gallons
Boil Size: 6.87 gal
Boil Time: 60 min
Brewhouse Efficiency: 75.00
Ingredients
Amount Item Type % or IBU
4.00 kg Pale Malt (2 Row) UK (3.5 EBC) Grain 86.02 %
0.20 kg Caramalt (30.0 EBC) Grain 4.30 %
0.45 kg Munich Malt - 10L (19.7 EBC) Grain 9.68 %
25.00 gm Amarillo [8.60 %] (60 min) Hops 21.4 IBU
80.00 gm Motoeka [6.80 %] (0 min) Hops - (Steep for 30 mins, expecting 10 - 15 IBUs)
Beer Profile
Est Original Gravity: 1.046 SG
Est Final Gravity: 1.010 SG
Estimated Alcohol by Vol: 4.69 %
Bitterness: 21.4 IBU
Est Color: 9.9 EBC
My Mash Step Time Name Description Step Temp
60 min Step Add 12.55 L of water at 74.4 C 68.0 C
Yeast... thick slurry of Saflager W 34/70 fermented at 9c
I denne oppskriften er det brukt humle som ikke stemmer med salgsdatabladet til dette produktet
http://www.brewdog.com/media/downloads/sell-sheets/77_lager_sell.pdf[/color]
Her er det beskrevet Chinook, Amarillo, Cascade. I oppskriften over er det Amarillo og Motoeka som er benyttet.
Er det noen her som har forslag og innspill til dette ølet så jeg ikke roter meg helt bort? :bank2:
På forhånd takk for hjelpen.
Åsmund
www.jimsbeerkit.co.uk/forum/viewtopic.php?f=5&t=28379&start=0&st=0&sk=t&sd=a
77 lager
Type: All Grain
Date: 18/11/2009
Batch Size: 6 US Gallons
Boil Size: 6.87 gal
Boil Time: 60 min
Brewhouse Efficiency: 75.00
Ingredients
Amount Item Type % or IBU
4.00 kg Pale Malt (2 Row) UK (3.5 EBC) Grain 86.02 %
0.20 kg Caramalt (30.0 EBC) Grain 4.30 %
0.45 kg Munich Malt - 10L (19.7 EBC) Grain 9.68 %
25.00 gm Amarillo [8.60 %] (60 min) Hops 21.4 IBU
80.00 gm Motoeka [6.80 %] (0 min) Hops - (Steep for 30 mins, expecting 10 - 15 IBUs)
Beer Profile
Est Original Gravity: 1.046 SG
Est Final Gravity: 1.010 SG
Estimated Alcohol by Vol: 4.69 %
Bitterness: 21.4 IBU
Est Color: 9.9 EBC
My Mash Step Time Name Description Step Temp
60 min Step Add 12.55 L of water at 74.4 C 68.0 C
Yeast... thick slurry of Saflager W 34/70 fermented at 9c
I denne oppskriften er det brukt humle som ikke stemmer med salgsdatabladet til dette produktet
http://www.brewdog.com/media/downloads/sell-sheets/77_lager_sell.pdf[/color]
Her er det beskrevet Chinook, Amarillo, Cascade. I oppskriften over er det Amarillo og Motoeka som er benyttet.
Er det noen her som har forslag og innspill til dette ølet så jeg ikke roter meg helt bort? :bank2:
På forhånd takk for hjelpen.
Åsmund