Oljeaktig følelse på øl

Erlend H.

Norbrygg-medlem
Jeg laget en APA for noen uker siden som det ble noe snodig munnfølelse på, akkurat som om det var olje i ølet.
Trodde først jeg hadde brukt for mye antifoam (silikon), men oljefølelsen ble borte i løpet av noen uker på fat etter omtapping (forsåvidt i takt med at ølet også ble borte).

Dette brygget gjæret fra 1059 til 1010 med Wyeast #1056 american Ale.

Noen tips om hva dette kan være og hva det skyldes?
Erlend H.
 
Opplevde dette med et nytt brygg.... Er det noen kloke hoder som kan forklare hva som skjer?

Sent from my ASUS Transformer Pad TF700T using Tapatalk 2
 
Har ikke brukt tørrhumle i det hele tatt.
Tror heller det har noe med gjæringa å gjøre, men har ikke greid å finne ut av dette.

Mvh,
Erlend H
 
Tilbake
Topp