Skulle tro det er market for slikt i hver by. Men som alt annet som skal startes så krever det en del kapital og vilje til å jobbe omtrent døgnet rundt lang tid fremover for i det hele tatt å få det til å gå rundt.
Hva med en laugs-drevet pub som forretningsmodell? En god gjeng skyter inn litt hver og setter opp jobbelister, og brygger hver sitt brygg i tur og orden.
Det hadde vært en god erfaring, risikoen blir mindre og det blir ikke døgnet rundt på enkeltpersoner men bare en "vakt" i ny og ned?
Snakka med gårdeier her om dagen. De skal begynne å betale husleie fra august så da er det nok ikke alt for lenge til de åpner. 9 forskjellige øl på fat pluss ett bra utvalg på flasker
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.