Blir noe i denne gata her:
Recipe:
by lia
Brewdate: 11.10.2011
Batchsize liters : 20
Style : American Pale Ale
Maris Otter - Thomas Fawcett 4000gr
Smoked Malt 200gr
Wheat Malt - Weyermann 500gr
Crystal Malt - 40L 400gr
Chinook 13% 18gr - 90min
Centennial 10,5% 20gr - 15min
Centennial 10,5% 20gr - 5min
Centennial 10,5% 20gr - 0min
Irish moss 15 mins
Yeast Nutrient 15 mins
WLP002 - English Ale ? liters slurry
Mashing steps :
Name Temp Duration
Mash inn 60
Alpha/Beta 67 60min
Alpha 72 15min
Mash out 78 10min
Fermentaition :
Primary 20¤C 12 days
Har tatt utgangspunkt i Nøgne Ø sin Pale Ale, byttet Northern Brewer med Chinook og lagt til litt røkt malt.
Litt usikker på mengen Smoked malt, vil bare ha ett ørlite hint av den!
Noen kommentarer ang dette?