Ny gjærnæring ved pitching rett på kaka?

Ved pitching av ny vørter rett på gammel gjærkake: Ligger gammel gjærnæring fortsatt i kaka, eller bør man tilsette ny gjærnæring i nytt brygg?


(PS: Antar jo at dette spørsmålet går i kategorien rdwhahb men er nysgjerrig, og det er jo en enkel "fiks" . For øvrig ikke optimalt å pitche rett på kaka men noen ganger er det åreit å gjøre det lettvint )
 
Ved pitching av ny vørter rett på gammel gjærkake: Ligger gammel gjærnæring fortsatt i kaka, eller bør man tilsette ny gjærnæring i nytt brygg?


(PS: Antar jo at dette spørsmålet går i kategorien rdwhahb men er nysgjerrig, og det er jo en enkel "fiks" . For øvrig ikke optimalt å pitche rett på kaka men noen ganger er det åreit å gjøre det lettvint )
Du må ha ny gjærnæring.

RDWHAHB
 
Tilbake
Topp