Kittelsen
Norbrygg-medlem
Heisan godtfolk. Her er oppskriften på mild som jeg serverte til publikums favoritt fra Cask å med handpumpe.
Marris Otter fra TF 59%
Crystal 120 EBC fra TF 15.5%
Aromatic malt best maltz 7.1%
Havre flak ristet i ovn 7.1%
Flaket hvete 7.1%
Chokolate malt 1200 EBC 4%
Gjær wlp 002
Mesket 50 grader i 30 min
64 grader i 75 min
mashout 75 grader i 10 min.
60 min Kok
EKG humle til 14 .5 IBU 60 min
EKG Humle til 4.5 IBU 15 min
EKG humle 15 gram ( 22 liter) ved 0 min.
Tilsatt 100% O₂
Vannjustert med Calsium Chlorid etter Gahs tabell på medlems sidene.
Gjæret ved 20 grader
Karbonert til 1.5 vol på cask med sukkerlake
Tilsatte 12 ml haselnøtt extrakt i cask.
Edit: endret enhet på hasselnøtt extrakt.
Marris Otter fra TF 59%
Crystal 120 EBC fra TF 15.5%
Aromatic malt best maltz 7.1%
Havre flak ristet i ovn 7.1%
Flaket hvete 7.1%
Chokolate malt 1200 EBC 4%
Gjær wlp 002
Mesket 50 grader i 30 min
64 grader i 75 min
mashout 75 grader i 10 min.
60 min Kok
EKG humle til 14 .5 IBU 60 min
EKG Humle til 4.5 IBU 15 min
EKG humle 15 gram ( 22 liter) ved 0 min.
Tilsatt 100% O₂
Vannjustert med Calsium Chlorid etter Gahs tabell på medlems sidene.
Gjæret ved 20 grader
Karbonert til 1.5 vol på cask med sukkerlake
Tilsatte 12 ml haselnøtt extrakt i cask.
Edit: endret enhet på hasselnøtt extrakt.