Et forslag til NRBL aktivitet:
For å bli kjent med forskjellige typer gjær.
Jeg har en plan om å brygge en enkel pale ale, men hvor jeg splitter batchen i flere dunker for å teste forskjellig gjær. Ikke så store kvantumet av hver, men nok til en smak eller to. Og det hadde jo egentlig vært flott om flere kunne bli med på dette, så kan vi jo samles til en smaking til slutt. Hvis alle brygget en batch med 100% pale ale, og en nøytral (finnes det?) bitterhumle, slik at det er forskjellen i gjær som kommer frem? Dette kan jo kanskje gjøres som en fellesbrygging også?
Foreslår først en runde ale, siden det kanskje er enklest for flest, og så kan vi ta en runde lager etterpå?
Hva tenker dere? Hvem har lyst til å være med å brygge, og hvilke gjærsorter skal vi begynne med?
For å bli kjent med forskjellige typer gjær.
Jeg har en plan om å brygge en enkel pale ale, men hvor jeg splitter batchen i flere dunker for å teste forskjellig gjær. Ikke så store kvantumet av hver, men nok til en smak eller to. Og det hadde jo egentlig vært flott om flere kunne bli med på dette, så kan vi jo samles til en smaking til slutt. Hvis alle brygget en batch med 100% pale ale, og en nøytral (finnes det?) bitterhumle, slik at det er forskjellen i gjær som kommer frem? Dette kan jo kanskje gjøres som en fellesbrygging også?
Foreslår først en runde ale, siden det kanskje er enklest for flest, og så kan vi ta en runde lager etterpå?
Hva tenker dere? Hvem har lyst til å være med å brygge, og hvilke gjærsorter skal vi begynne med?