Aha.
Da har jeg blitt enda klokere.
Synes at det er skikkelig interessant at bryggeriet har valgt å naturlig karbonere sitt øl.
Har begynt å få en forståelse for at det er slik man burde ha det, på en naturlig måte.
Men da tror jeg at jeg retter opp mine to flasker og venter med å smake på dem før i morgen. Så gjæren får synket ned i flaska.
Edit: Hadde min første Nøgne Ø i går under 5 mila. Det var en brown ale. Den var god. Mye smak og noe bitter. Syntes at det hadde noe innslag av eik og røyksmak.
Har nettopp hatt min første blonde fra NØ, og der ble jeg litt overrasket. Jeg trodde at Blonden skulle være noe nærmere en pilsner. Den var lys, men svært ugjennomsiktlig.
Den hadde noe bitterhet. Men hadde også betydelig smak av gjær/sats. Dette likte jeg ikke fullt så mye. Denne flasken hadde jeg liggende da den var i kjøleskapet, men har stått oppreist de to siste dagene, så jeg skulle trodde at bunnfallet skulle falle til ro.
Er det slik en blonde skal smake?