NM 04 LA3 - Eng. pale ale - Atle Holgar

[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Petit lett mais-ale
Øltype: D. Eng. pale ale
Antall poeng i konkurransen: 39 av 50
OG: 1.046
FG: 1.010
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 25 IBU
Vørtermengde: 24 l
Sluttvolum:  24 l

Malt & sukker
4000 gram  80,0 %    Pale malt  ? EBC   
1000 gram  20,0 %    flaket mais ? EBC


Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling

Meskeskjema
90 min    67 ºC

Humle
55 gram  Styrian  4,7 % alfa  pellets  koketid 60 min
30 gram  Styrian  4,7 % alfa  pellets  koketid 30 min
30 gram  Cascade  7,0 % alfa  hel      koketid  5 min
25 gram  Cascade  7,0 % alfa  hel      koketid  0 min

Krydder og andre tilsetninger

Koketid
Total koketid vørter: 60 min

Gjær
Betegnelsen på gjæren:  1056 American ale Flytende 1. pakke 50 ml

Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring    5 dager ved 24 ºC
Modning/sekundærgjæring  45 dager ved  ? ºC


Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 17.01.2004
Tappedato:  30.01.2004

Kommentar:[/size][/tt]
 
Hei!

Jeg skjønner ikke helt gjæringsprossessen her. Noen som kan forklare litt utover det som står? Hva skal gjøres etter 5 dager på 24 grader f.eks?
 
Tilbake
Topp