[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Petit lett mais-ale
Øltype: D. Eng. pale ale
Antall poeng i konkurransen: 39 av 50
OG: 1.046
FG: 1.010
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 25 IBU
Vørtermengde: 24 l
Sluttvolum: 24 l
Malt & sukker
4000 gram 80,0 % Pale malt ? EBC
1000 gram 20,0 % flaket mais ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
90 min 67 ºC
Humle
55 gram Styrian 4,7 % alfa pellets koketid 60 min
30 gram Styrian 4,7 % alfa pellets koketid 30 min
30 gram Cascade 7,0 % alfa hel koketid 5 min
25 gram Cascade 7,0 % alfa hel koketid 0 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: 1056 American ale Flytende 1. pakke 50 ml
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 5 dager ved 24 ºC
Modning/sekundærgjæring 45 dager ved ? ºC
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 17.01.2004
Tappedato: 30.01.2004
Kommentar:[/size][/tt]
Navn på brygget: Petit lett mais-ale
Øltype: D. Eng. pale ale
Antall poeng i konkurransen: 39 av 50
OG: 1.046
FG: 1.010
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 25 IBU
Vørtermengde: 24 l
Sluttvolum: 24 l
Malt & sukker
4000 gram 80,0 % Pale malt ? EBC
1000 gram 20,0 % flaket mais ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
90 min 67 ºC
Humle
55 gram Styrian 4,7 % alfa pellets koketid 60 min
30 gram Styrian 4,7 % alfa pellets koketid 30 min
30 gram Cascade 7,0 % alfa hel koketid 5 min
25 gram Cascade 7,0 % alfa hel koketid 0 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: 1056 American ale Flytende 1. pakke 50 ml
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 5 dager ved 24 ºC
Modning/sekundærgjæring 45 dager ved ? ºC
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 17.01.2004
Tappedato: 30.01.2004
Kommentar:[/size][/tt]