Hei
Har brygg nr3 Hoppy Joe i gjærings skapet. Men litt dårlig timing. På lørdag 22ende reiser vi til Rhodos. Det er den dagen ølet har gjæret 14 dager. Hadde tenkt å Cold crashe ølet denne gangen for å slippe så mye bunnfall i flaskene. Men hva er best?
Ta å Cold crashe ølet på torsdagen og flaske de på fredag før vi reiser?
Vente til vi kommer hjem 1 Juni å Cold crashe de og flaske det da?
Eller stikke de om i ny gjæringsbøtte å la de stå til vi kommer hjem for så å Cold Crashe det og flaske det da?
Eller bare la de stå som de er til vi kommer hjem for så å Cold Crashe det og flaske det da?
Sikkert teit spørsmål dette men, vil jo ha best mulig resultat å er en usikker så spør tenker jeg
Har brygg nr3 Hoppy Joe i gjærings skapet. Men litt dårlig timing. På lørdag 22ende reiser vi til Rhodos. Det er den dagen ølet har gjæret 14 dager. Hadde tenkt å Cold crashe ølet denne gangen for å slippe så mye bunnfall i flaskene. Men hva er best?
Ta å Cold crashe ølet på torsdagen og flaske de på fredag før vi reiser?
Vente til vi kommer hjem 1 Juni å Cold crashe de og flaske det da?
Eller stikke de om i ny gjæringsbøtte å la de stå til vi kommer hjem for så å Cold Crashe det og flaske det da?
Eller bare la de stå som de er til vi kommer hjem for så å Cold Crashe det og flaske det da?
Sikkert teit spørsmål dette men, vil jo ha best mulig resultat å er en usikker så spør tenker jeg