Hei.
Har lyst å lage en My Antonia like Imperial Pils i helgen.
Oppskriften foreslår Wyeast's Bohemian Lager gjær. Denne virker det som er ganske umulig å få tak i her i landet fortiden.
Er det noen som har noen gode forslag til alternativer?
Eller kjenner noen til noen som har denne gjæren (som ikke ble produsert i mai).
Oppskriften satt sammen fra div poster på homebrewtalk:
16lbs Ger. Pils
1lbs CaraPils
2oz Saaz @ 60
2oz Saaz @ 30
2oz Warrior @ 10
2oz Simcoe @ 0
Mashed at 154 (67,8c) for 60 minutes
Mashout at 168 (75,6C)
Fermented at 50 - 10C
Diacytel rest at 63 - 17,2C
Conditioned at 38 - 3,3
brewed on 5/19/11, OG 1.072,
FG achieved on 5/31 at 1.019,
diacytel rest for three days then secondary for 3 weeks, put it on gas and tapped it right after.
Skriver senere at den bør lagres en del lengre.
Må sikkert juster litt, men dette er i alle fall utgangspunktet.
Litt usikker på om jeg skal tilsette litt humle hvert 5 min, for å simulere "kontinuerlig humling".
Forslag?
Hilsen
Endre
Har lyst å lage en My Antonia like Imperial Pils i helgen.
Oppskriften foreslår Wyeast's Bohemian Lager gjær. Denne virker det som er ganske umulig å få tak i her i landet fortiden.
Er det noen som har noen gode forslag til alternativer?
Eller kjenner noen til noen som har denne gjæren (som ikke ble produsert i mai).
Oppskriften satt sammen fra div poster på homebrewtalk:
16lbs Ger. Pils
1lbs CaraPils
2oz Saaz @ 60
2oz Saaz @ 30
2oz Warrior @ 10
2oz Simcoe @ 0
Mashed at 154 (67,8c) for 60 minutes
Mashout at 168 (75,6C)
Fermented at 50 - 10C
Diacytel rest at 63 - 17,2C
Conditioned at 38 - 3,3
brewed on 5/19/11, OG 1.072,
FG achieved on 5/31 at 1.019,
diacytel rest for three days then secondary for 3 weeks, put it on gas and tapped it right after.
Skriver senere at den bør lagres en del lengre.
Må sikkert juster litt, men dette er i alle fall utgangspunktet.
Litt usikker på om jeg skal tilsette litt humle hvert 5 min, for å simulere "kontinuerlig humling".
Forslag?
Hilsen
Endre