Brygga ein stout forrige veke, som eg trur kan vere infisert. Tappa ein skvett for å måle FG i stad. Lukta var fin, litt grumsete, og et fint brunt skum på toppen. Smaken derimot, var ikkje så tilfredstillande. Svært dominerande sur/syrlig smak. FG var for øvrig ok, 1.070 - 1.014.
Eg tenker å stikke den om til et nytt kar, og la den stå, og sjå om den forbedrer seg. Men korleis bør den stå? Varmt, kaldt, lufttett eller med gjærlås? Eg har valget mellom inneboden på 25grader, eller uteboden som varierer med veret, men for tida under 10grader.
Andre forslag?
Sølve
Eg tenker å stikke den om til et nytt kar, og la den stå, og sjå om den forbedrer seg. Men korleis bør den stå? Varmt, kaldt, lufttett eller med gjærlås? Eg har valget mellom inneboden på 25grader, eller uteboden som varierer med veret, men for tida under 10grader.
Andre forslag?
Sølve