Hei dere - Vi i styret i Norbrygg Østfold planlegger et kurs i mjød i begynnelsen av september.
Hva er det interesse for å lære om mjødbrygging? Så skal vi tenke på det når vi planlegger kurset.
Jeg har holdt på med det i noen år og lærer gjerne bort det jeg kan Det er veldig mange spennende smakskombinasjoner. Både tørr, søt, frisk, hvitvinaktig og sprudlende som champagne. Selv har jeg også testet å bruke lokale planter som smakstilsetning og villgjær som Ole Smehaug har testet ved å legge under lupa for å studere Nå har jeg også to mjød med bjørkesevje gående (istedet for vann).
Hør gjerne med kona om hun vil bli medlem og være med på kurset
Dersom det fortsatt skulle være korona restriksjoner, så skal vi se om vi ikke kan teste ut et webinar kurs der deltakerne kan følge med hjemmefra. Så kurs håper vi det blir uansett!
Spørreundersøkelsen under varer i 14 dager, men skriv gjerne inn i kommentarfeltet også
Ha en riktig god hjemme påske!
Hilsen Live
Hva er det interesse for å lære om mjødbrygging? Så skal vi tenke på det når vi planlegger kurset.
Jeg har holdt på med det i noen år og lærer gjerne bort det jeg kan Det er veldig mange spennende smakskombinasjoner. Både tørr, søt, frisk, hvitvinaktig og sprudlende som champagne. Selv har jeg også testet å bruke lokale planter som smakstilsetning og villgjær som Ole Smehaug har testet ved å legge under lupa for å studere Nå har jeg også to mjød med bjørkesevje gående (istedet for vann).
Hør gjerne med kona om hun vil bli medlem og være med på kurset
Dersom det fortsatt skulle være korona restriksjoner, så skal vi se om vi ikke kan teste ut et webinar kurs der deltakerne kan følge med hjemmefra. Så kurs håper vi det blir uansett!
Spørreundersøkelsen under varer i 14 dager, men skriv gjerne inn i kommentarfeltet også
Ha en riktig god hjemme påske!
Hilsen Live