Veldig lik min, men jeg gjorde det en del enklere med aa bare bruke vanlige kobberbend, saa klemte jeg endene litt slik at de sitter greit paa röret.
en tror du med fordel kan lage minst dobbelt saa mange kutt i rörene!
Jeg har omtrent dobbelt saa mange kutt som dette, og likevel er det ikke rare strömmen vörter som sildrer etter mesking.
Bra start.
Røyrvik har likevel et godt poeng, manifolden fungerer jo som en falsk bunn under mesken, hvor man får fanget opp mest mulig av den kraftige vørteren når siler (og skyller) over til kokekaret. Jeg mener at John Palmer i boka How to brew anbefaler rundt 6cm som en fin avstand mellom manifoldrørene i lengderetningen, og 5-6mm mellom hvert "hakk" (saget nesten halvveis gjennom kobberrøret) for best mulig oppsamling av godsakene.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.