Hei,
Jeg tenkte å brygge en American Amber Ale etter oppskrift som ligger på Bryggselv (http://www.bryggselv.no/products/bryggselv-american-amber-ale-50l)
Jeg har noe Chinook, Tettnanger og Cascade liggende og tenkte å bytte ut humle slik at jeg får brukt opp dette, men hva tror dere om følgende oppskrift:
American Amber Ale #.041 Changed hops
an American Amber Ale by Lager (6)
A variant of American Amber Ale #0.4 by Lager
Type: All Grain
Efficiency: 75.0%
Batch size: 25.0 L
Boil time: 60 min
Fermentables
NAME AMOUNT USE PPG
Maris Otter 5.0 kg 76 % Mash 35
Amber Malt 1.0 kg 15 % Mash 34
2-Row Caramel Malt 120L 0.25 kg 3 % Mash 32
2-Row Caramel Malt 80L 0.25 kg 3 % Mash 34
Hops
NAME AMOUNT TIME USE FORM AA
Chinook United States 35.0 g 60 min Boil Pellet 13.0%
Tettnanger Germany 10.0 g 5 min Boil Pellet 4.5%
Cascade United States 39.0 g 0 min Boil Pellet 5.8%
Yeasts
NAME LAB ATTENUATION TEMP
Safale US-05 US-05 Fermentis 70.0% 60°F 60°F
Mash steps
67 degC 60 min
Jeg tenkte å brygge en American Amber Ale etter oppskrift som ligger på Bryggselv (http://www.bryggselv.no/products/bryggselv-american-amber-ale-50l)
Jeg har noe Chinook, Tettnanger og Cascade liggende og tenkte å bytte ut humle slik at jeg får brukt opp dette, men hva tror dere om følgende oppskrift:
American Amber Ale #.041 Changed hops
an American Amber Ale by Lager (6)
A variant of American Amber Ale #0.4 by Lager
Type: All Grain
Efficiency: 75.0%
Batch size: 25.0 L
Boil time: 60 min
Fermentables
NAME AMOUNT USE PPG
Maris Otter 5.0 kg 76 % Mash 35
Amber Malt 1.0 kg 15 % Mash 34
2-Row Caramel Malt 120L 0.25 kg 3 % Mash 32
2-Row Caramel Malt 80L 0.25 kg 3 % Mash 34
Hops
NAME AMOUNT TIME USE FORM AA
Chinook United States 35.0 g 60 min Boil Pellet 13.0%
Tettnanger Germany 10.0 g 5 min Boil Pellet 4.5%
Cascade United States 39.0 g 0 min Boil Pellet 5.8%
Yeasts
NAME LAB ATTENUATION TEMP
Safale US-05 US-05 Fermentis 70.0% 60°F 60°F
Mash steps
67 degC 60 min