Vi prøvde for litt siden Allgrain for første gang, vi mesket med meske pose i kjele, utstyret vi brukte var en induksjons plate og en 36 liters kjele med meskepose.
Vi slet veldig med å holde jevn tempratur i mesket, da til slutt fant ut at det var så mye som 10 grader i forskjell fra midten til kantene i kjelen
Prøvde å finne svar på div. brygge forumer ang. røring under mesking for å holde jevn temp. men en del steder ble vi anbefalt å ikke røre da det vill ødlegge/gjøre kornene for finmalte osv.
Er det noen som har noen stall tips til hvordan få til dette på en suksessfull måte?
Vi slet veldig med å holde jevn tempratur i mesket, da til slutt fant ut at det var så mye som 10 grader i forskjell fra midten til kantene i kjelen
Prøvde å finne svar på div. brygge forumer ang. røring under mesking for å holde jevn temp. men en del steder ble vi anbefalt å ikke røre da det vill ødlegge/gjøre kornene for finmalte osv.
Er det noen som har noen stall tips til hvordan få til dette på en suksessfull måte?