Jeg har bestemt meg for å kjøpe inn malt i større kvanta, og så knuse selv etterhvert. Er det noen som har erfaring med forskjellige typer mølle. Det enkleste for meg er å kjøpe en Porkert fra Petit (bor selv i Bergen), men ser at flere mener at en valsemølle er det beste. Noen som har erfaring med dette? Crankandstein, JSP, Barley Chrusher eller andre? Valley Mill har gått ut av produksjon. Barley Chrusher http://www.barleycrusher.com er den rimeligste, ca 700 kr + frakt. JSP ca en tusenlapp og Crankandstein http://www.crankandstein.com ca det samme for den minste varianten.
Ellers så blir brygging bare mer og mer moro. Det første ølet har nå fått 6 uker på flaske, og det viser seg at flg ordtak har full gyldighet "Hjemmebrygg er på sitt beste akkurat når den siste flasken er drukket" Nr 2 virker veldig lovende, så jeg får sette noen flasker i en mørk krok og "glemme" de et halvt års tid.
Trygve
Ellers så blir brygging bare mer og mer moro. Det første ølet har nå fått 6 uker på flaske, og det viser seg at flg ordtak har full gyldighet "Hjemmebrygg er på sitt beste akkurat når den siste flasken er drukket" Nr 2 virker veldig lovende, så jeg får sette noen flasker i en mørk krok og "glemme" de et halvt års tid.
Trygve