Det er noe som ikke stemmer. Ser ikke ut som de ~20 literne vørter du tapper av vørteren har kommet med i beregningene iom. at de ~66l skyllevann alene vil utgjøre estimert boil volume, som er på nettopp ~66l.
Da var ølet på fat. Men så langt smaker det mye av tang og tare. Smaken var lik lukten da jeg hadde oppi Irish Moss. Blir minimumsmengde neste gang. Ellers gjæret ølet nesten pussig langt ned. Hadde Tjekkisk Pils i den ene dunken og Tjekkisk Lager i den andre. Fikk 1,008 og 1,007 i FG. OG var 1,050. Kan termometeret være feil slik at jeg har mesket på veldig lav temperatur og fått mye gjærbart sukker? Litt mer nøytral smak på lagerølet foreløpig.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.