Fantastisk øl! Skulle gjerne hatt oppskriften på denne..
Har satt opp en oppskrift inspirert av denne basert av informasjonen på flasken, men som er litt sterkere enn butikkøl.
Noen som har noen kommentarer til denne? Har ingen erfaring med å komponere oppskrifter selv.
-------------------
Sloppy Joe
Style: American Red Ale
Statistics
Volume: 23 liters
OG: 1058
FG:
Alcohol: 5.8 % by vol.
Colour: 30 EBC (Copper / reddish brown)
Bitterness: 35 IBU
BU/GU: 0.6
Fermentables
Pale Malt 7 EBC 5000 grammes
Cara Red 40 EBC 850 grammes
Chocolate Malt 110 grammes
Mash schedule: 67 degrees for 60 minutes, 78 degrees for 15 minutes.
Hops
Simcoe 13% alpha 12 grammes 60 minutes
Chinook 12.6% alpha 10 grammes 15 minutes
Chinook 12.6% alpha 10 grammes 1 minutes
Nelson Sauvin 11.9% alpha 15 grammes 15 minutes
Nelson Sauvin 11.9% alpha 20 grammes 1 minutes
Fermentation
Yeast: WLP051 California Ale V Yeast
Fermented at 19 degrees C for 15 days.
Lagered at 15 degrees C for 28 days.
Har satt opp en oppskrift inspirert av denne basert av informasjonen på flasken, men som er litt sterkere enn butikkøl.
Noen som har noen kommentarer til denne? Har ingen erfaring med å komponere oppskrifter selv.
-------------------
Sloppy Joe
Style: American Red Ale
Statistics
Volume: 23 liters
OG: 1058
FG:
Alcohol: 5.8 % by vol.
Colour: 30 EBC (Copper / reddish brown)
Bitterness: 35 IBU
BU/GU: 0.6
Fermentables
Pale Malt 7 EBC 5000 grammes
Cara Red 40 EBC 850 grammes
Chocolate Malt 110 grammes
Mash schedule: 67 degrees for 60 minutes, 78 degrees for 15 minutes.
Hops
Simcoe 13% alpha 12 grammes 60 minutes
Chinook 12.6% alpha 10 grammes 15 minutes
Chinook 12.6% alpha 10 grammes 1 minutes
Nelson Sauvin 11.9% alpha 15 grammes 15 minutes
Nelson Sauvin 11.9% alpha 20 grammes 1 minutes
Fermentation
Yeast: WLP051 California Ale V Yeast
Fermented at 19 degrees C for 15 days.
Lagered at 15 degrees C for 28 days.