KR 09/10 Nr. 3 - Rosenale - Ole Richard Lund

[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Rosenale

OG: 1074
FG: 1013
Farve (beregnet): 63 EBC
Beregnet bitter: 34 IBU
Vørtermengde: 29 l
Sluttvolum: 24 l

Malt & sukker
90 % Maris Otter Pale Malt   5 EBC
4 % Krystall              400 EBC
3 % Special B             230 EBC
3 % Carafa 1              900 EBC


Vann
23,5 l til innmesking
16   l til skylling

Meskeskjema
90 min 67 °C


Humle
60 gram Challenger Pellet 6,7 %-alfa 60 min


Krydder og andre tilsetninger
40 gram Pors        Tørket  koketid 10 min
1 gram Sort pepper         koketid  5 min
30 gram Rosenrot    Tørket           4 dager i sekundær

Koketid
Total koketid vørter: 75 min

Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 1056 Flytende 3 pakker


Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring   5 dager ved 21 °C
Modning/sekundærgjæring 7 dager ved 20 °C
 
Noen småfeil har sneket seg inn her, skal være:

Farve (beregnet): 63 EBC
Sluttvolum: 24 l
Humle
60 gram Challenger Pellet 6,7 %-alfa 60 min

EDIT (Webmaster): Rettet
 
Tilbake
Topp