[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Rosenale
OG: 1074
FG: 1013
Farve (beregnet): 63 EBC
Beregnet bitter: 34 IBU
Vørtermengde: 29 l
Sluttvolum: 24 l
Malt & sukker
90 % Maris Otter Pale Malt 5 EBC
4 % Krystall 400 EBC
3 % Special B 230 EBC
3 % Carafa 1 900 EBC
Vann
23,5 l til innmesking
16 l til skylling
Meskeskjema
90 min 67 °C
Humle
60 gram Challenger Pellet 6,7 %-alfa 60 min
Krydder og andre tilsetninger
40 gram Pors Tørket koketid 10 min
1 gram Sort pepper koketid 5 min
30 gram Rosenrot Tørket 4 dager i sekundær
Koketid
Total koketid vørter: 75 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 1056 Flytende 3 pakker
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 5 dager ved 21 °C
Modning/sekundærgjæring 7 dager ved 20 °C
Navn på brygget: Rosenale
OG: 1074
FG: 1013
Farve (beregnet): 63 EBC
Beregnet bitter: 34 IBU
Vørtermengde: 29 l
Sluttvolum: 24 l
Malt & sukker
90 % Maris Otter Pale Malt 5 EBC
4 % Krystall 400 EBC
3 % Special B 230 EBC
3 % Carafa 1 900 EBC
Vann
23,5 l til innmesking
16 l til skylling
Meskeskjema
90 min 67 °C
Humle
60 gram Challenger Pellet 6,7 %-alfa 60 min
Krydder og andre tilsetninger
40 gram Pors Tørket koketid 10 min
1 gram Sort pepper koketid 5 min
30 gram Rosenrot Tørket 4 dager i sekundær
Koketid
Total koketid vørter: 75 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 1056 Flytende 3 pakker
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 5 dager ved 21 °C
Modning/sekundærgjæring 7 dager ved 20 °C