Og fått svar allerede. Særs hyggelig og imøtekommende bryggeri, Kinn

. Som jeg tenkte, er det en tillitvekkende enkel og grei oppskrift. Og så er resten opp til bryggeren.
OG 1.054 FG 1.014
97% Maris Otter Pale Malt
3% CaraMalt 30 EBC (Thomas Fawcett)
Mesketemperatur 65 grader
Bitterhumle: Target. IBU: 35 (juster etter eget brygghus)
30L batchstørrelse
5min før kokestopp: 40g Amarillo + 40g Centennial
Tørrhumling: 25g Amarillo + 25g Centennial
Gjæres ut med WYeast 1318 London Ale III på 20 grader
Om jeg ønsker å komme så nær originalen som mulig, bør jeg kanskje flytte den tilsetninga ved 5 minutter litt tilbake? Eller kanskje heller kjøle litt langsomt i starten/starte kjølinga med en hopstand på 5 minutter - for å gi omtrent samme kontakttid med varm vørter som i en bryggeristørrelsebatch, mener jeg?