Er det noen som har forslag til sammensetning av malt, humle, gjær og mesketider? Jeg ser Cardinal har Ægir Double Chocolate Chili Stout på fat, vet ikke om det er den samme. Får følgende beskrivelse:
Beksvart farge på ølet, moderat lysebrunt skum.
Sterk røstet aroma, toner av kaffe, hint av mørk sjokolade, chili, treverk og aske.
Smaken er relativt tørr (og dermed unektelig mer lettdrikkelig enn et søtere øl ville vært), toner av kaffe igjen, hint av mørk sjokolade og så overtar et solid og behagelig brennende innslag av chili, som varer ut gjennom den laaaange ettersmaken. Etter første slurk får du lyst på mer og mer Når jeg smaker igjen, kjenner jeg også et streif av røk, som nok skyldes bruken av chipotle (røkt chili).
Beksvart farge på ølet, moderat lysebrunt skum.
Sterk røstet aroma, toner av kaffe, hint av mørk sjokolade, chili, treverk og aske.
Smaken er relativt tørr (og dermed unektelig mer lettdrikkelig enn et søtere øl ville vært), toner av kaffe igjen, hint av mørk sjokolade og så overtar et solid og behagelig brennende innslag av chili, som varer ut gjennom den laaaange ettersmaken. Etter første slurk får du lyst på mer og mer Når jeg smaker igjen, kjenner jeg også et streif av røk, som nok skyldes bruken av chipotle (røkt chili).