Hvis en kun skal gjære ale med et peltier element, så krever det jo ikke like mye kulde og energi. Tanken min var å bruke kjøleskapet til evt lager, og peltierkjølingen til dunk #2 for ale øl.
Har gjort en liten endring i koden slik at du har to temperatur-skalaer. En for rom og gjæringstemperatur, og en for kjølemediet ditt siden dette er så mye kaldere enn de to andre. Grafen blir derfor mer oversiktelig. http://10.templogg.no/
Har gjort en liten endring i koden slik at du har to temperatur-skalaer. En for rom og gjæringstemperatur, og en for kjølemediet ditt siden dette er så mye kaldere enn de to andre. Grafen blir derfor mer oversiktelig. http://10.templogg.no/
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.