Heisann, jeg er helt ny her inne på Norbrygg.
Har tenkt å prøve meg på mitt første ekstraktbrygg.
Har vært en hjelpende hånd da en kompis brygget sin første pilsner(All Grain brygging), så har pittelitt erfaring.
Men før jeg begynner å brygge selv så er det en del utstyr som må være på plass.
Jeg har funnet meg en kasserolle på nett som er passe stor (36L) og til en grei pris, men problemet er som følger:
Kasserollen er i diameter 32cm mens den største plata på komfyren er 23 cm, hvor stort problem blir dette?
Jeg kan flytte kasserollen så den største plata ligger helt i ytterkant, slik at platen ved siden av er i kontakt me bunnen på kasserollen?
Er d noen som har noen meninger om akkurat dette?
Setter stor pris på innspill.
Takk ;D
Har tenkt å prøve meg på mitt første ekstraktbrygg.
Har vært en hjelpende hånd da en kompis brygget sin første pilsner(All Grain brygging), så har pittelitt erfaring.
Men før jeg begynner å brygge selv så er det en del utstyr som må være på plass.
Jeg har funnet meg en kasserolle på nett som er passe stor (36L) og til en grei pris, men problemet er som følger:
Kasserollen er i diameter 32cm mens den største plata på komfyren er 23 cm, hvor stort problem blir dette?
Jeg kan flytte kasserollen så den største plata ligger helt i ytterkant, slik at platen ved siden av er i kontakt me bunnen på kasserollen?
Er d noen som har noen meninger om akkurat dette?
Setter stor pris på innspill.
Takk ;D