Hei.
Er ny i gamet og har satt 2 batcher til gjæring.. Problemet er at jeg planla at jeg skulle sette den ene batchen på fat 1 uke før den andre var ferdig, men det viste seg at Pilsner batchen trengte noe mer gjæring og det ser ut som batchene er ferdig ca samtidig... Hvordan går det og karbonere 2 fat samtidig med 1 gass tank uten 2 utganger...???
Kan jeg trykksette Pilseneren med 1 bar (riste og fylle den på ny) og sette den i kjøleskapet og gjøre det samme med IPA?? eller må fatene stå tilkoblet gasstanken hele veien i starten??
By the way: Pilsner skal jo settes kjølig på fat med ca 1 bars trykk lenge, men hva anbefaler dere med IPA? Kjølig med en gang eller temperert noen dager så kjølig??
Som sagt nybegynner
Er ny i gamet og har satt 2 batcher til gjæring.. Problemet er at jeg planla at jeg skulle sette den ene batchen på fat 1 uke før den andre var ferdig, men det viste seg at Pilsner batchen trengte noe mer gjæring og det ser ut som batchene er ferdig ca samtidig... Hvordan går det og karbonere 2 fat samtidig med 1 gass tank uten 2 utganger...???
Kan jeg trykksette Pilseneren med 1 bar (riste og fylle den på ny) og sette den i kjøleskapet og gjøre det samme med IPA?? eller må fatene stå tilkoblet gasstanken hele veien i starten??
By the way: Pilsner skal jo settes kjølig på fat med ca 1 bars trykk lenge, men hva anbefaler dere med IPA? Kjølig med en gang eller temperert noen dager så kjølig??
Som sagt nybegynner