Sikkert tusen emner på dette fra før -
Sitter å kikker på korboneringskalkulatorer, og finner ut at enkelte øl (f-eks weiss) kan (skal?) karboneres med mye sukker - opptil 8-9g pr liter?
Stemmer dette? Jeg karbonerte min weiss med 6g, den ble noe tam. Gikk til innkjøp av magnetrører og har vært nøye med alt som skal til for at gjæra skal ha det godt å produsere nok co2 for meg.
Tåler flaskene så mye co2?
Sitter å kikker på korboneringskalkulatorer, og finner ut at enkelte øl (f-eks weiss) kan (skal?) karboneres med mye sukker - opptil 8-9g pr liter?
Stemmer dette? Jeg karbonerte min weiss med 6g, den ble noe tam. Gikk til innkjøp av magnetrører og har vært nøye med alt som skal til for at gjæra skal ha det godt å produsere nok co2 for meg.
Tåler flaskene så mye co2?