Vi har laget en Trapes Trappist, etter oppskrift fra Moderne Hjemmebrygging. Den begynner å nærme seg flasking og jeg lurte litt på hva vi skal bruke til å danne kullsyre. Til nå har vi laget en lake av vanlig husholdningssukker.
Det er en del kandissukker i denne oppskriften og jeg lurte på om det kunne være en ide å bruke kandissukker eller demara i stedet?
Hva er erfaringene med forskjellig type sukker til karbonering? Bl.a. i forbindelse med smak.
Jeg vet jo at Rochefort blir tilsatt kandissukker i forbindelse med flasking, så jeg tenke at vi kanskje skulle bruke en annen type sukker, enn vanlig husholdningssukker.
Det er en del kandissukker i denne oppskriften og jeg lurte på om det kunne være en ide å bruke kandissukker eller demara i stedet?
Hva er erfaringene med forskjellig type sukker til karbonering? Bl.a. i forbindelse med smak.
Jeg vet jo at Rochefort blir tilsatt kandissukker i forbindelse med flasking, så jeg tenke at vi kanskje skulle bruke en annen type sukker, enn vanlig husholdningssukker.