Hei
Jeg har dessverre ikke fått tak i kjøleskap til å ha mine corneliusfat på. Jeg har brygget 2 batch og lurer på om jeg kan karbonere i romtemperatur og legge de i boden som er ca. 15-16 grader inntil jeg kjøper kjøleskap?
Hvor mye trykk bør jeg ha på og hvor lenge? Bør jeg ikke koble av co2en når det er karbonert ferdig?
Jeg har ikke dårlig tid, men nå har det gått en uke etter at jeg er ferdig med gjæringen.
Jeg har tenkt å tilsette gelatin, går det greit i romtemperatur eller bør bare glemme det for denne gang?
Jeg har dessverre ikke fått tak i kjøleskap til å ha mine corneliusfat på. Jeg har brygget 2 batch og lurer på om jeg kan karbonere i romtemperatur og legge de i boden som er ca. 15-16 grader inntil jeg kjøper kjøleskap?
Hvor mye trykk bør jeg ha på og hvor lenge? Bør jeg ikke koble av co2en når det er karbonert ferdig?
Jeg har ikke dårlig tid, men nå har det gått en uke etter at jeg er ferdig med gjæringen.
Jeg har tenkt å tilsette gelatin, går det greit i romtemperatur eller bør bare glemme det for denne gang?
Sist redigert: