Ulken
Norbrygg-medlem
Brygger en juleale i dag, med diverse krydder, stjerneanis, nellikspiker og annet.
Tenker å ha det i en humlepose for å unngå at det kommer i pumpene. (Speidel) Tilsettes siste 15 min. av koking.
Hva gjør dere i forhold til dette? Tenker at jeg kan fiske opp humleposene med krydderet og hive det i gjæringsdunken. Har ikke erfaring med brygging utover renhetsloven fra før, så spørsmålet til dere som har gjort dette før er om det er lurt eller ikke?
Tenker å ha det i en humlepose for å unngå at det kommer i pumpene. (Speidel) Tilsettes siste 15 min. av koking.
Hva gjør dere i forhold til dette? Tenker at jeg kan fiske opp humleposene med krydderet og hive det i gjæringsdunken. Har ikke erfaring med brygging utover renhetsloven fra før, så spørsmålet til dere som har gjort dette før er om det er lurt eller ikke?