[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Graabeins Advent
Poeng i konkurransen: 37 av 50
OG: 1066
FG: 1020
Farve (beregnet): Ikke oppgitt
Beregnet bitter: Ikke oppgitt
Vørtermengde: 32 l
Sluttvolum: 22 l
Malt & sukker
3500 gram münchener malt
2500 gram Pilsner malt
1100 gram Caramunich 2
650 gram Carafa 2
250 gram Roasted Barley
Vann
20 l til innmesking
24 l til skylling
Meskeskjema
60 min 68 °C
Humle
40 gram Saaz Pellet 3,2 %-alfa 60 min
30 gram Saaz Pellet 3,2 %-alfa 20 min
20 gram Saaz Pellet 3,2 %-alfa 5 min
Krydder og andre tilsetninger
10 gram Irish Moss koketid 20 min
Koketid
Total koketid vørter: 70 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 2042 Danish Lager Flytende
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 18 dager ved 13 grader
Modning/sekundærgjæring 14 dager ved 20 grader
Lagring 50 dager ved 5 grader
Øvrig informasjon
Filtrert: Nei
CO2: Naturlig
Bryggedato: 25.07.2010
Tappedato: 14.08.2010
Kommentar: Tilsatt 1 sukkerbit pr flaske til ettergjæring.[/tt]
Navn på brygget: Graabeins Advent
Poeng i konkurransen: 37 av 50
OG: 1066
FG: 1020
Farve (beregnet): Ikke oppgitt
Beregnet bitter: Ikke oppgitt
Vørtermengde: 32 l
Sluttvolum: 22 l
Malt & sukker
3500 gram münchener malt
2500 gram Pilsner malt
1100 gram Caramunich 2
650 gram Carafa 2
250 gram Roasted Barley
Vann
20 l til innmesking
24 l til skylling
Meskeskjema
60 min 68 °C
Humle
40 gram Saaz Pellet 3,2 %-alfa 60 min
30 gram Saaz Pellet 3,2 %-alfa 20 min
20 gram Saaz Pellet 3,2 %-alfa 5 min
Krydder og andre tilsetninger
10 gram Irish Moss koketid 20 min
Koketid
Total koketid vørter: 70 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 2042 Danish Lager Flytende
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 18 dager ved 13 grader
Modning/sekundærgjæring 14 dager ved 20 grader
Lagring 50 dager ved 5 grader
Øvrig informasjon
Filtrert: Nei
CO2: Naturlig
Bryggedato: 25.07.2010
Tappedato: 14.08.2010
Kommentar: Tilsatt 1 sukkerbit pr flaske til ettergjæring.[/tt]