Sukk, skulle flaske stouten i dag, så ikke bra ut.
Ligner utrolig på infeksjon gitt. Kjipern!
Vet ikke hva som, er synderen. Sjokolade og humleposer ble lagt i fryseren noen dager i forveien, eikechipsen ble marinert i sprit.
Da blir det dassen neste da :/
Temmelig sikker på at fryseren skal drepe det meste ja. Men snakket med en av medbryggerene, og han hadde rørt litt i stouten, for sjokoladen lå så klumpet. Mest trolig fått infeksjonen da. Han sa at brygget så bra ut da det ble rørt. Enda rørepinnen ble vasket og desinfisert. Men men, får brygge nytt i morgen da.
De fleste bakterier går i dvale i fryser'n, og blir ikke drept. De formerer seg heller ikke. Men når du da putter posen nedi, vil alle våkne til live..
Da lært jeg noe nytt da. Fra nå av blir det koking av humleposer. Men hva gjør dere når dere skal ha i f.eks sjokolade?
Og ja, den var meget hissig den infeksjonen. Var ikke mye tvil der nei gitt.
Ja, for i dette tilfellet var det brukt en sjokolade med lav fettprosent. Prøvd og lage en kaffe stout med sjokolade og eikechips.
Ble anbefalt og ha i sjokoladen etter stormgjæringen.
Men da blir det nok og koke sjokoladen eventuelt kakaoen til neste gang.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.