gle1
Norbrygg-medlem
Åpnet gjæringskaret for første gang etter 2 uker, og har aldri sett lignende før. Spørsmålet er derfor, er dette normalt, eller er det infeksjon? Det heller ikke noe spesiell lukt.

Gjæringen har i tillegg stoppet opp på 1022. Hvordan kan jeg få gang på gjæringen igjen? Den har stått i 2 uker på 19 grader i et kjøleskap. Det er en brown ale med 1,5kg av ulike typer spesialmalt, og 4,5kg maris otter. OG ca 1045, mesket på rundt 68 grader. Tilsatt 1pk hydrert Mangroves Newcastle Dark Ale #M03

Gjæringen har i tillegg stoppet opp på 1022. Hvordan kan jeg få gang på gjæringen igjen? Den har stått i 2 uker på 19 grader i et kjøleskap. Det er en brown ale med 1,5kg av ulike typer spesialmalt, og 4,5kg maris otter. OG ca 1045, mesket på rundt 68 grader. Tilsatt 1pk hydrert Mangroves Newcastle Dark Ale #M03