Noen som sitter inne med en suksess historie/oppskrift de har lyst å dele - og som jeg kan bygge/brygge videre på? Tips og tanker rundt emnet mottas med takk!
Takker. Mulig en pale lager er veien å gå her for å få det beste fra begge verdener. En høy IBU vil vel overskygge mye av lager-gjæren (lager smaken) tenker jeg, så mye sene tilsetninger og MASSE tørrhumle gjør seg vel. Er det ikke noe med at lav gjæringstemp gir dårlig uttelling av tørrhumlen? Men er vel bare skru opp tempen etter ca. 2/3 gjæring...
Denne så artig ut, så jeg la denne i "skal brygges" listen min, men bruker ikke beersmith - lurte på om du eller noen som bruker det kan utdype meskeskjema "Mash Profile: Temperature Mash, 2 Step, Light Body"?
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.