Heisann! Ønsker gjerne tilbakemeldinger på denne!
Etter å ha smakt mexican cake på Whats Brewing ble ønsket om å lage en stout med chili enda større enn tidligere. Dette er ikke forsøk på en klone, men er inspirert av den!
Ønsker en mørk og kraftig stout, og det er viktig at den er fyldig!
Kjør debatt!
Imp Stout m/kaffe og chili
OG: 1.099
FG 1.028
Meskes ved 65 grader i 60 min
kokes 60 min
15 kg Pale Malt
1.2 kg Crystal 150 EBC
1.4 kg Pale Choco 600 EBC
1.2 kg Roasted Barley 1200 EBC
0.6 kg Chocomalt 1200 EBC
0.6 kg flaket havre
250 g Challenger (60 min)
150 g Fuggles (15 min)
1 kg Billington's Molasses (15 min)
100g Grovknust Kakaonibs (1 min)
8 dager
4 stk tørket chipotle chili
200 gr. grovknust kakaonibs
12 dager
2 stk tørket chipotle chili
140 gr. espresso i en liter vann
Kaldtrukket i ett døgn (presskanne)
3 stk vaniljestenger, snittet
1 stk kanelstang
Etter å ha smakt mexican cake på Whats Brewing ble ønsket om å lage en stout med chili enda større enn tidligere. Dette er ikke forsøk på en klone, men er inspirert av den!
Ønsker en mørk og kraftig stout, og det er viktig at den er fyldig!
Kjør debatt!
Imp Stout m/kaffe og chili
OG: 1.099
FG 1.028
Meskes ved 65 grader i 60 min
kokes 60 min
15 kg Pale Malt
1.2 kg Crystal 150 EBC
1.4 kg Pale Choco 600 EBC
1.2 kg Roasted Barley 1200 EBC
0.6 kg Chocomalt 1200 EBC
0.6 kg flaket havre
250 g Challenger (60 min)
150 g Fuggles (15 min)
1 kg Billington's Molasses (15 min)
100g Grovknust Kakaonibs (1 min)
8 dager
4 stk tørket chipotle chili
200 gr. grovknust kakaonibs
12 dager
2 stk tørket chipotle chili
140 gr. espresso i en liter vann
Kaldtrukket i ett døgn (presskanne)
3 stk vaniljestenger, snittet
1 stk kanelstang
Sist redigert: