Lette fat og ferie betyr brygging. IBA er blitt husøl her. Tenkte å gi den en antydning Chilli. Ikke mye, bare en liten varme/prikking. Ingen erfaring med Chilli selv om jeg har vært på nippet til å brygge med chilli tidligere.
Er selvfølgelig redd for å ødelegge batchen, så om noen kan dele erfaringer hadde det vært fint.
Bare "vanlige" butikker her, så har tilgang på vanlig butikk chilli og som tørket krydder.
Hva med å koke opp litt vann med sammen med 2 ts chilipulver, pitche sammen med gjæren?
Brygger 25l batcher.
Er selvfølgelig redd for å ødelegge batchen, så om noen kan dele erfaringer hadde det vært fint.
Bare "vanlige" butikker her, så har tilgang på vanlig butikk chilli og som tørket krydder.
Hva med å koke opp litt vann med sammen med 2 ts chilipulver, pitche sammen med gjæren?
Brygger 25l batcher.