Hei
Jeg har en speidel 50 liter og tenkte jeg skulle prøve å lage pils med litt sitrussmak. Noen som har et godt tips/oppskrift/erfaring om hvordan det kan gjøres?
Takker for den. Nå er jeg rimelig fersk i gamet, men jeg skjønner (dvs tror jeg skjønner) det slik at zest er en del av fruktskallet? Hvordan tilsettes det i bryggeprosessen?
Hvis du er rimelig fersk i gamet... Da har du faktisk et par andre ting å tenke på enn sitrus smak. Speidel 50 liter er en fantastisk maskin, men du bør også ha kontroll på gjæren og gjærings temperaturen for å lage en god pils. Og har du det...? Her er et godt tips angående gjæring: http://www.youtube.com/watch?v=Mb226sT6qEc
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.