ser på petit agentur, tenker å prøve meg for første gang med ekstrakt. skal lage pils.
hvilken av disse ekstraktene er da best egnet?
http://shop.petit-agentur.no/products/maltekstrakt-extra-lys-15-kg
Typical analyses when canned
Colour (EBC Units) 4 - 7
Bitterness (EBU's) N/A
Solids (by refractometer) 80% - 82%
Acidity (as lactic) 1% max
pH 5 - 6
Free Amino Nitrogen 0.15%
eller
http://shop.petit-agentur.no/products/maltekstrakt-lys-18-kg
Typical analyses when canned
Colour (EBC Units) 8 - 12
Bitterness (EBU's) N/A
Solids (by refractometer) 80% - 82%
Acidity (as lactic) 1% max
pH 5 - 6
Free Amino Nitrogen 0.15%
hvilken av disse ekstraktene er da best egnet?
http://shop.petit-agentur.no/products/maltekstrakt-extra-lys-15-kg
Typical analyses when canned
Colour (EBC Units) 4 - 7
Bitterness (EBU's) N/A
Solids (by refractometer) 80% - 82%
Acidity (as lactic) 1% max
pH 5 - 6
Free Amino Nitrogen 0.15%
eller
http://shop.petit-agentur.no/products/maltekstrakt-lys-18-kg
Typical analyses when canned
Colour (EBC Units) 8 - 12
Bitterness (EBU's) N/A
Solids (by refractometer) 80% - 82%
Acidity (as lactic) 1% max
pH 5 - 6
Free Amino Nitrogen 0.15%