Pale malt har alle hjemmebryggerbutikker. Rice syrup bør kunne byttes ut med farin. Saaz bør være rimelig greit tilgjengelig og eventuelt byttes ut med annen edelhumle. I en amerikansk lager er uanset ikke humletypen viktig.
Det er veldig lav alfasyreprosent som er oppgitt på saaz der, så husk å korrigere. Det skal ikke være for mye bitterhet i amerikansk lager.
"2-row Pale-malt" som de har i USA tror jeg ikke er helt det samme som den pale-malten vi kjøper her i Norge; Europeisk pale-malt sies å være mer kraftig i smaken enn den berømte "2-row pale" de har i USA. For lys lager ville jeg kanskje brukt pilsner-malt.
Hører flere sier man kan erstatte flaket ris eller Rice-Syrup med sukker;
Men vil ikke flaket ris bli til maltose under mesking? Rice-Syrup er vel også maltose? I såfall blir det vel ikke helt det samme som sukrose. (Kun flisespikking)
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.